Pensiunea Ovidiu este situata in Rezervatia Deltei Dunarii, mai exact in satul Crisan, bratul Sulina.

Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 80 persoane), terasa la malul Dunarii, sala de coferinta, loc de joaca pentru copii in aer liber, piscina exterioara pentru adulti si copii, posibilitate de inchiriere de barci rapide, barci cu vasle si cu motor.
Pensiunea Ovidiu se remarca printr-o capacitate de 55 locuri, dispunand de camere single, duble, triple si family.

Facilitati camere: internet wireless gratuit, televizor LCD, cablu Tv satelit, uscator de par, minibar, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, incalzire centrala, plasa de tantari.

Servicii masa

Facilitati copii

~
Oferta include: - 3 nopti cazare; - pensiune completa (mic dejun + pranz + cina); - 1 excursie* in rezervatia Deltei Dunarii; - 1 excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra si vizitarea orasului Sulina (durata aproximativ 3 ora jumatate - 4 ore); - transfer cu barca Murighiol-Crisan si Crisan-Murighiol; - acces gratuit la piscina exterioara. Informatii suplimentare: - servirea mesei este tip bufet suedez sau a la carte, in functie de numarul de persoane; - traseu excursie*: canal Dunarea Veche, Canalul Bogdaproste, Lacul Bogdaproste, Lacul Trei Iezere, Canalul Eracle, popas in Satul Mila 23 (satul de origine al lui Ivan Patzaichin), Dunarea, vizitarea Manastirii Stipoc. Servicii care NU sunt incluse in oferta: - taxa de parcare in localitatea Murighiol; - bauturi; - taxa de intrare in Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Pensiunea Ovidiu - Oferta Sf Maria, Sulina, Romania

Verifica tarife si disponibilitate