Skipass inclus!
Galtür - Bijuteria din Silvretta!

În lanţul montan Silvretta, la 1584 m altitudine, veţi găsi staţiunea Galtür. Această localitate primitoare pentru familii se află la finalul văii Paznauns şi astfel liniştită. Drumul Silvretta-Hochalpenstraße, care vara uneşte Paznaun cu Montafon şi care porneşte din Galtür este închis pe durata iernii. În ciuda dimensiunilor reduse, staţiunea are mereu multă zăpadă şi este azi o destinaţie foarte bună pentru pasionaţii sporturilor de iarnă. În special familiile apreciază Galtür datorită numeroaselor oferte pentru copii, dar şi datorită variatelor posibilităţi sportive. Seara vă aşteaptă în regiune diverse localuri gastronomice, de la refugii tradiţionale la Superior-Hotel. Nu pierdeţi ocazia de a încerca brânza Paznauner Almkäse!

În fiecare marţi vă aşteaptă ceva special: competiţie pe doage. Cu un pic de curaj şi doage de butoi în loc de schiuri se încumetă cei curajoşi în o cursă deosebită, care asigură multă distracţie şi pentru participanţi şi pentru spectatori. Miercuri de face din noapte zi: la umbra munţilor Silvretta 2,2 de km de pârtii beneficiază de iluminare artificială. Este un fapt binecunoscut că sporturile de iarnă fac poftă de mâncare şi numeroasele cabane şi restaurante din domeniu vă aşteaptă cu produse şi feluri de mâncare regionale delicioase. Intraţi aici nu doar pentru de-ale gurii, ci şi pentru ceva Après-Ski, în atmosferă relaxată ţi cu muzică bună. "Night Ski Show" de la şcoala de schi Galtür este deja un eveniment consacrat, alte posibilităţi de Après-Ski după o zi pe pârtie găsiţi la "Weiberhimmel", la "Addis Abeba(r)", la "Huber-Stadl" sau la "Panoramatenne". Şi mai târziu găsiţi câteva uşi deschise în Galtür: la "Tommy's Garage" de exemplu, la "Bierkessel" sau la "Pyramide". Există şi frumoase alternative sportive: de la patinaj şi ice-stock (asemănător curling), prin drumeţii cu rachetele de zăpadă sau plimbări cu trăsura prin peisajele înzăpezite până la un parc acvatic - nici o dorinţă nu rămâne neîndeplinită!

Domeniul schiabil al Galtür a fost transformat în "Silvapark" – astfel oferă, pe lângă siguranţă ridicată de zăpadă şi un sistem bine structurat. Este împărţit în 6 zone, unde fiecare găseşte ceva pe placul său, de la începător la expert, până la schior fond. Cu skipass-ul "Silvapark" aveţi acces la 43 km de pârtii la altitudini între 1600 şi 2300 m, acoperiţi de 13 instalaţii pe cablu. Ca inima a domeniului este considerată instalaţia Birkhahnbahn, care îşi transportă pasagerii până la cota 2050. În sectoarele 01 şi 02, "Zwergerlwelt" (Lumea Piticilor) şi "Abenteuerland" (Ţara Aventurii), sunt aşteptaţi în special copii, în timp ce sectorul 03, Actionpark, este rezervat celor foarte curajoşi. O provocare deosebită o oferă coborţrea "neagră" de 2 km Ballun, iar varietatea este asigurată şi de pârtia cu nocturnă şi de numeroase teritorii schiabile pentru freeride şi schi de tură în sectorul 04, "Heldenreich" (Regatul Eroilor) cu noua Breitspitzbahn. Coborârea pentru familii de 3,2 km este cea mai lungă din sectorul 05, "Pistenparadies" (Paradisul Pârtiilor). Sectorul 06, "Nordic & High", este dedicat schiului fond şi drumeţiilor de iarnă. În plus are loc în fiecare vineri o competiţie pentru copii cu premii şi un pocal. Adulţii îşi pot pune abilităţile la încercare în fiecare miercuri. Celor care caută şi mai multe posibilităţi pe pârtie, le recomandăm extinderea skipass-ului la Silvretta-Skipass, care oferă acces la 5 domenii schiabile în întreaga Vale Paznaun – Ischgl, Samnaun, Galtür, Kappl şi See.vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Büntali, Valea Paznaun, Austria