Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Hotel Website: www.orionhoteldidim.com/en_main.aspx

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Hotelul este situat foarte aproape de plaja, la 50 m de centrul orasului Didim, 85 km de aeroportul din Bodrum si 150 km de aeroportul din Izmir.


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina, room service, divertisment, spalatorie, doctor, sporturi de apa, receptie deschisa non stop si parcare.


Facilitati camere:

Hotelul dispune de 78 de camere duble si suite. Acestea sunt dotate cu telefon, televizor, aer conditionat, uscator de par,baie privata si balcon.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată. ATENTIE: Tarifele includ transferul pentru DIDIM, dus-intors, valabil pentru un grup de min. 4 persoane.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;
7 nopti cazare si masa conform hotel - in Didim;
Insotitor de grup;
Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Bilet Ferry-boat 10 €/pers (copil 0-5.99 ani Gratuit) – se achita la autocar;
Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Bucuresti catre ORION BEACH HOTEL, Didim, Turcia