Kavos Psarou Studios & Apartments

Psarou Afandou
Psarou Zakynthos P.C.29100 Zante

Amplasat în Psarou (Zakynthos), Kavos Psarou Studios & Apartments se află la 200 m de plaja Psarou și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Kavos Psarou Studios & Apartments includ teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Kavos Psarou Studios & Apartments au în dotare aer condiționat și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Kavos Psarou Studios & Apartments pune la dispoziție meniuri pentru diete speciale și o zonă de picnic.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Kavos Psarou Studios & Apartments amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau bowling.

Ciclism și tenis de câmp pot fi practicate în zonă. Kavos Psarou Studios & Apartments este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie, sesiuni de snorkelling și de pescuit. Kavos Psarou Studios & Apartments oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Kavos Psarou Studios & Apartments există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Kavos Psarou Studios & Apartments oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate. Biroul de turism de la Kavos Psarou Studios & Apartments poate furniza informații turistice.

Kavos Psarou Studios & Apartments dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 11 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kavos Psarou Studios & Apartments sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 4,2 km, Water Village Zakynthos - 6,3 km, Bochali - 8,3 km.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat;

Cazare 7 nopti;

Masa in functie de hotelul ales;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Bilet ferry boat: 22 Euro/pers(dus-intors);

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client (aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului);

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Optional Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Ramnicu Valcea catre Kavos Psarou Studios & Apartments, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate