arata filtrele

Sejur plaja Sri Lanka - aprilie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un sejur in care te vei relaxa pe plajele tropicale din Sri Lanka. Putine locuri in lume pot oferi o asemenea combinatie remarcabila intre peisaje naturale minunate, plaje salbatice si o mostenire culturala captivanta.
vezi mai multe detalii
Plaja Natura si Salbaticie
de la
EUR 129000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 8 nopti
03 Apr - 19 Jan, 2021
vezi detalii

Paste 2020 - Circuit Sri Lanka

Bucuresti
Agentia noastra va propune un circuit in Sri Lanka, un circuit in care veti descoperi aceasta destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase dar si cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea spectaculoasa. Veti vizita capitala Colombo, Parcul National Minneriya, veti explora zona centrala a tarii cu Sigiriya si orasul antic Dambulla. Veti ajunge si in orasul Kandy si Gradina Botanica Regala din Peradeniya, iar la final va veti relaca pe plajele din Beruwala.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 139000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 6 nopti
14 Apr - 19 Jan, 2021
vezi detalii

Circuit Sri Lanka - aprilie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un circuit in Sri Lanka, un circuit in care vei descoperi aceasta destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase dar si cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea accentuata. Vei vizita capitala Colombo, Parcul National Minneriya, vei explora zona centrala a tarii cu Sigiriya si orasele antice Dambulla & Polonnaruwa, orasul Kandy si Gradina Botanica Roiala din Peradeniya, iar la finalul turului, te vei relaxa cateva zile pe plaja din Kalutara.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 145000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 8 nopti
03 Apr - 19 Jan, 2021
vezi detalii

Paste 2020 - Discover Sri Lanka & Maldive - cu Andreea Maftei

Bucuresti
Agentia noastra te invita intr-o vacanta in doua dintre cele mai interesante destinatii turistice din lume: Sri Lanka si Maldive. Vei incepe circuitul in Sri Lanka, o tara fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase dar si cu parcuri si rezervatii naturale. Vei vizita fosta capitala Colombo, vei strabate orasele istorice Sigiriya, Dambulla, Polonnaruwa dar si pitorescul Nuwara Eliya iar in final te vei bucura de cateva zile de relaxare pe plajele din Maldive, insulele paradisiace situate in mijlocul Oceanului Indian.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 259000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse (bacsis inclus) / 9 nopti
15 Apr - 19 Jan, 2021
vezi detalii